De Vintage interieur blog 

De zaak van Sjaak 

 

Hou je van een duurzaam en stijlvol interieur? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres!

In deze blog deel ik mijn tips over hoe je een interieur kunt creëren dat zowel duurzaam als stijlvol is. Ik laat je zien hoe je vintage en tweedehands meubels kunt vinden, hoe je ze kunt stylen en hoe je ze kunt repareren of upcyclen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een duurzaam interieur kan creëren, ongeacht zijn budget of stijlvoorkeuren. Met een beetje creativiteit en inzet kun je een interieur creëren dat zowel mooi als goed is voor het milieu.

Wil je meer weten? Lees dan verder op mijn blog!

.

 

Eco friendly Christmas decoration

Ik vind het leuk om mijn huis voor de kerst te versieren met zo veel mogelijk zelfgemaakte dingen of uit de kringloop. Gezellig overal kaarsjes en een kerstboom natuurlijk! Graag deel ik met jullie een paar makkelijke DIY-tips.

Lees meer »

5 x Styling tip met Vintage & Tweedehands

Ben jij dol op vintage interieur? Dan is stylen misschien wel je favoriete onderdeel. Maar hoe zorg je ervoor dat je interieur er echt uniek en stijlvol uitziet? In dit blog deel ik 5 handige tips die je helpen om je vintage interieur tot een succes te maken.

Lees meer »

Het verschil tussen Vintage, Retro en tweedehands?

Bijna overal staat "Vintage" voor maar wat betekend vintage nou echt?? Veel mensen gebruiken de termen door elkaar, dus het is logisch dat er verwarring ontstaat. Bij De Zaak van Sjaak verkoop ik zowel (Design) Vintage als Tweedehands. En dan is er ook nog Antiek. Het is natuurlijk leuk om te weten wát je precies koopt. Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen. 

Lees meer »