5 x huizen gevuld met vintage & tweedehands

Gepubliceerd op 16 oktober 2023 om 13:36

(leestijd 01:20 min)

Ik ben dol op vintage interieur. Er is iets aan de charme en elegantie van oude design meubels en accessoires dat me altijd aanspreekt. Daarom heb ik een lijstje gemaakt van mijn 5 favoriete huizen met een prachtig vintage interieur.

1. Het huis van @Laura_ten_buuren

 

Dit huis is een waar paradijs voor vintage liefhebbers. De woonkeuken met de prachtige black and white tegels is ingericht met een mix van klassieke en moderne vintage stukken. Stiekem wil ik hier heel graag wonen!

 

 

2. Het huis van @Lizachloe

 


Als je Liza Chloe nog niet volgt, mis je zeker wat! ;) Heerlijk "Mix van oude Franse vazen en moderne strakke vormen. Ook deelt ze de beste "Marktplaats tip" en zo nu en dan is er een "Interior finds Pop-up".

pop-up shop 

3. Het huis van @oezlem.oezsoy

3. Het huis van @oezlem.oezsoy
Deze woonkamer is een waar feest voor het oog. De meubels zijn allemaal perfecte design items en de accessoires zijn allemaal met zorg uitgezocht. Zo staat de IKEA Niels Gammelgaard kas hier prachtig maar ook de mooie mid century dressoir kast.

4. Het huis van @altbau22


Dit huis is een mix van verschillende stijlen, maar het resultaat is een prachtig geheel. De meubels zijn allemaal met liefde uitgekozen en heel leuk veel "vintage" Ikea klassiekers. I love this!!


Arianne heeft een prachtig huis uit 1893 gevuld met vintage en ceramiek. Dit huis is een echte eye catcher. Een klassiek canvas gevuld met vintage meubels en accessoires die allemaal uniek en speciaal.

 

Wat is jouw favoriete vintagehuis?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.