Algemene voorwaarden van de Zaak van Sjaak 
De algemene voorwaarden zoals hier omschreven zijn van toepassing op ieder product dat wordt aangeboden op De Zaak van Sjaak webshop en Instagram. Iedere bestelling impliceert de aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden.

Identiteit van de ondernemer
Deze website is eigendom van:
De Zaak van Sjaak
Evelien 
Wijkerstraatweg 51
1951EB Velsen -noord 
kvk nummer: 81139276

Het aanbod
Alle artikelen zijn tweedehands. Dit houdt in dat ieder product gebruikssporen bevat. Soms heel weinig, soms wat meer. Bij ieder artikel wordt de conditie aangegeven in de omschrijving van het artikel.

Omschrijving
In de omschrijving vertel ik ook zo nauwkeurig mogelijk hoe het product eruit ziet en waar het van is gemaakt. Bekijk vooral ook de foto's van het product! Heeft het product gebruikssporen, dan zijn deze duidelijk op de foto's te zien. 

De overeenkomst
Deze overeenkomst geldt op het moment dat jij een product daadwerkelijk hebt betaald. 
Zodra ik je betaling heb ontvangen, stuur ik je een bevestiging per e-mail vanuit info@dezaakvansjaak.nl.

Uiteraard hanteer ik altijd veilig betalen en zullen je gegevens niet bij anderen terecht komen.

Herroepingsrecht- retouren
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 28 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de diensten overeenkomst. Je betaalt zelf voor de verzendkosten of retourkosten (lees wanneer wij het product mee terug nemen) je krijgt je aankoopbedrag volledig retour, mits het artikel is zoals je 'm bij mij kocht. 

Terugsturen of terugbrengen kan naar: 
Wijkerstraatweg 51, 1951EB Velsen -noord 

Verplichtingen van De Zaak van Sjaak bij herroeping
Wanneer je een aankoop toch wil annuleren: stuur me een mailtje met daarin aangegeven welk product je wilt annuleren. Breng het product langs of per post. wanneer het product al betaald is krijg je de betaling uiteraard volledig terug. 

Prijzen
1. De prijs die zichtbaar is in de webshop, is gewoon de prijs die jij voor het artikel betaalt.
2. Deze prijs is inclusief BTW.
3. Deze prijs is zonder bezorgkosten. We bezorgen jouw vintage meubel graag bij je!

Dit zijn de kosten die daaraan verbonden zijn:
We bezorgen in heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden en Maastricht.

€40,- voor 0 - 15 km
€60,- voor 16 - 70 km
€80,- voor 71 tot 100 km

€110,- voor 101 -  200 km
€130,- voor > 200 km

Ophalen kan natuurlijk GRATIS!

Verzendkosten via Post.nl (inclusief verzekerd) 
Brieven buspakket 38 cm x 26 x 3 cm (2kg): €4.10
Pakket 100x50x 50 cm (10kg): €7.50

Pakket 176x78x 58 cm (20kg): €13.00

Transactiekosten
Ideal : gratis
Bank overschrift: gratis

Nakoming overeenkomst
Ik zorg ervoor dat je het product ontvangt, zoals beschreven staat in de webshop. Alle producten die ik verkoop zijn vintage of in ieder geval tweedehands. Ze zijn niet nieuw, maar wel in zo'n staat dat ze prima voor een tweede leven kunnen doorgaan.

Op de producten geef ik geen garantie. Mocht er binnen afzienbare tijd, iets niet goed zijn met het product. Laat het me dan weten, dan kunnen we samen tot een oplossing komen. 

Levering en uitvoering
Kleine producten worden per post verstuurd. Hierbij houden we de verzendkosten van Post.nl aan. producten die niet opgestuurd kunnen worden, kunnen bezorgd worden. Tegen een vergoeding. Zie het kopje prijzen. Je kunt het product ook zelf ophalen.

Betaling
Artikelen worden niet gereserveerd. Na betaling, is je bestelling pas definitief en is het artikel van jou. Klopt iets niet in jouw betaalgegevens, laat het me dan weten per mail.

Klachtenregeling
Mocht je een klacht hebben, dan wil ik deze graag voor je oplossen. 

Stuur me een mail met daarin het probleem zo volledig en duidelijk mogelijk omschreven. Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van mij op je klacht. Ik laat je weten hoe ik dit voor je kan oplossen of ik laat je weten hoeveel tijd ik nodig heb om je probleem later op te kunnen lossen. Mochten we na 4 weken niet tot een oplossing komen, dan mag je de klacht voorleggen bij de geschillenregeling. Natuurlijk hoop ik dat het nooit zover komt.

Geschillen
Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Aanvullende of afwijkende bepalingen
Alle foto's zijn gemaakt door mijzelf. De foto's mag je vrij pinnen, gebruiken en dupliceren onder vermelding van De Zaak van Sjaak. 

Overmacht
Onder overmacht wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet-voorzien waarop De Zaak van Sjaak geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor De zaak van Sjaak niet in staat is haar verplichtingen na te komen. Producten die stuk gaan of kwijt raken tijdens het verzenden kunnen niet op de Zaak van Sjaak herhaald worden.