Home » Sustainable interior

Sustainable interior // Duurzaam Interieur


Wil jij ook graag dat jouw thuis een fijne en unieke plek is die jouw eigen stijl uitstraalt? En daarboven op duurzaam is ingericht? Ben je wel al op weg maar de puntje op de i missen nog? Of komen jullie er samen echt niet uit? Ik help jouw graag met wat jij in je hoofd hebt visueel te maken en /of uit te werken.

Gevoel

Een interieur begint bij wie ben jij, je gevoel, waar jij blij van wordt en je prettig bij voelt? Wat past bij jou? En hoe breng je de juiste mix in het interieur waar jij en je partner samen blij van worden? Een combinatie van de juiste kleuren, producten en materialen zorgen ervoor dat alles zo bij elkaar in harmonie is.


Een huis inrichtingen is ontzettend lastig (want er zijn zó veel leuke spullen) en helemaal wanneer je dit duurzaam wilt doen. Vaak heb je meubels die je door de jaren heen verzamelend zijn of ga je samen wonen en komen twee interieurs samen en er zijn altijd meubels met emotionele waarde. Stijlen lopen door elkaar heen en in combinatie met wat je nu écht wil en geen quick fix met troep willen kopen? Zie je door de bomen het bos niet meer. 

Ik help je graag om van jouw huis een fantastische duurzame plek te maken waar je trots op kunt zijn en heerlijk in kunt wonen. Thuis komen wordt weer super fijn.  


Dit doe ik door de meubels die je al hebt een restyling te geven, items op marktplaats & ik kringloop winkels te score. Alles wordt uiteraard door mij nagelopen, schoongemaakt en gerepareerd, we kiezen voor duurzame verf en richten in op de Feng Shui manier. 

Ik ga eerder voor tijdloos dan voor een trendy. Tuurlijk vullen we dit aan met accessoires die van deze tijd zijn en in jouw smaak past. Maar het grappige is dat vaak trendy items een kopie zijn van de " vintage & preloved markt" en hier ligt mijn kracht om deze items voor jou te score.